Maria Voicu, vicepresedintele de la MicNews, a fost lovita cu ciocanul in cap, de catre Presedintele Asociatiei de Proprietari, Varlam Iulian

Ultima Ora! In aceasta seara, in jurul orei 18.45, s-a produs un incident grav intre Vicepresedintele Asociatiei MicNews, Maria Voicu si Presedintele Asociatiei de Proprietari Drumul Cretestilor nr. 15, bl. A, sc. 1 din Bucuresti.

In principal este vorba despre lovirea cu ciocanul in zona capului a Mariei Voicu, de catre Varlam Iulian. Problemele dintre cei doi sunt de foarte mult timp, Maria Voicu avand pe rol un proces in desfasurare cu Asociatia de Proprietari. Imediat, in urma apelului la numarul de urgente 112, s-a deplasat la fata locului un echipaj de Politie de la Sectia nr. 26 Bucuresti si un echipaj SMURD.

Organele competente au ajuns in locatia indicata si au constatat faptele comise, iar Maria Voicu a fost dusa la Spital pentru a i se face investigatiile necesare....

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate