Marte revine în mers direct!

S-a terminat și cu retrogradarea planetei Marte! Adio stres!Planeta războinică, cea care aduce energia și ne împinge spre acțiune a intrat în mers retrograd în data de 27 iunie. În mișcare retrogradă aceasta a influențat planul fizic, material și ne-a atras atenția asupra faptului că, în trecut, nu am reușit să ne stăpânim în mod corect energia, să o canalizăm sau să ajungem la stăpânire de sine. Astfel, tema de casă pentru următoarea retrogradare aceasta ar fi - să învățăm cum este mai bine pentru persoana noastră să canalizăm energia.Pentru aceasta, acum, pe perioada cât era retrogradă, planeta Marte ne-a servit anumite lecții pe care se pare că nu le-am învățat la timp. Am fost influențați pe plan psihic - cu o mare doză de stres - în plan fizic, ne-am putut simți secătuiți de energie, obosiți, dar și impulsivi în activitățile de zi cu zi.Puteau să ap...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate