Masuri implementare gdpr: Doar trei din zece întreprinzători din România au luat masuri

Implementarea prevederilor Regulamentului General Privind Protecţia Datelor (GDPR), care a devenit obligatoriu începând cu data de 25 mai 2018, la nivelul întregii Uniuni Europene, presupune un cost mediu de aproximativ 900 de euro pentru fiecare companie, a estimat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, Florin Jianu, preşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR).

Regulamentul menţionat priveşte protecţia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Domnul Jianu a precizat că CNIPMMR a realizat un sondaj pentru a vedea, exact, dacă IMM-urile sunt pregătite pentru această directivă, dacă au implementat-o şi care sunt problemele pe care le-au întâmpinat din acest punct de vedere.

Sondajul a fost derulat în perioada 30 mai – 4 iunie 2018, pe un eşantion de 210 respondenţi, dintre care 51,4% microîntreprinderi, ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate