Medicului Lucan nu-i este frică de Dumnezeu! Pe suferinţa oamenilor şi-a construit o afacere de milioane de euro …

Este greu să vorbeşti despre un medic, dar este la fel de greu să înţelegi că el medicul, a fost hărăzit de Dumnezeu să facă bine omenirii, nu să îşi bată joc de tot ceea ce înseamnă meseria asta frumosă. Despre medicul Lucan numai cuvinte de laudă, dar despre ceea ce a făcut el, se poate interpreta o grămadă de chestii … ca sa nu le spun „delapidări de fonduri”.

Este foarte greu să-ţi imaginezi că omul acesta lucra cu credinţă să salveze vieţi omeneşti numai de dragul banilor … Ce să spun, nimic, totul este de PRISOS! Mă bucur că într-un fel s-a creat un precedent în instituţia asta publica de justitie, că eram sătuli să ne uităm la medici ca la Dumnezeu, când ei nu aveau alt gând decât să ne jecmăneasca de bani. Pot să-i spun lui Lucan – RUŞINE DOMNULE!, numai că el este un protejat al sistemului, într-una din zilele acestea va scăpa BASMA curată şi îmi va râde în nas dacă ajung pe masa lui ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate