Melodie cu titlul unui celebru șlagăr românesc, lansată de noul val

Jon Baiat Bun a lansat o melodie în coloborare cu What’s UP!  Melodia se numește „Strada Sperantei”, însă n-are nicoo legătura cu celebrul șlagăr lansat de celebra cântăreață Corina Chiriac. Piesa are un mesaj motivational si optimist, iar clipul este in regia lui Shinijikun și pune in scena imagini ce simbolizeaza lupta, antrenamentul, perseverenta si speranta unui final in care vom iesi castigatori.

„Strada Sperantei” in colaborare cu Whats UP, este, mai intai de toate, o piesa pozitiva, plina de motivatie. Este melodia celor care ”daramati” au construit mai departe! Este melodia campionilor care au invatat mai intai cum sa incaseze! Pana cand voi lansa urmatorul album, sper sa va incante aceasta colaborare, care nu e deloc intamplatoare”, declara Jon Baiat Bun.

„Strada Sperantei” spune tot deja. Este o piesa menita sa nasca speranta si putere pentru a ajunge acolo unde iti propui. Cred, poate,...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate