Membrii celei mai mari organizații de cercetași din Franța, la Asociația Stea

 

Un grup de tineri francezi, în vârstă de 19 ani, membri ai organizației franceze Scouts et Guides de France, participă timp de o lună în calitate de voluntari la activitățile de la Centrul de zi al Asociației Stea. Aceștia sunt Aurelien Juillard, Emeline Masurel, Pierre-Louis Dehove, Louise Louvet, Flavie Mamin și Mamin Flavie.

Scouts et Guides de France este cea mai mare organizație de cercetași și ghizi din Franța. Cu o vechime de 17 ani, Scouts et Guides de France a fost formată prin uniunea a două mari organizații: Guides de France ( fondată în anul 1923) și Scouts de France, fondată în 1920.

În prezent, organizația are peste 62000 de membri cu vârste cuprinse între 6 și 21 de ani și 14000 de voluntari, activând prin 924 de grupuri locale.<...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate