Mi-am luat si bilet de avion … ce chilipir!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Mr. Silviu's Blog

Da boss, chiar asa! Sunt sofer de cursa lunga, imi place sa conduc mii de kilometri dar asta cu camionul. Cu masina mica insa, sa mor de nu fac spume la gura dupa 2-300km. Efectiv nu-mi place sa stau inghesuit intr-o conserva atatea ore. Din Olanda pana acasa ar trebui sa merg cam 2500km … tre sa fiu nebun! Gata, drumurile lungi le parcurgem pe calea aerului

Si mi-am luat belete, dus/intors cu Wizz Air (evident) … 63 de euro! Pai masina m-ar fi costat cam 200 luand in calcul combustibilul si taxele de drum, unde mai pui si uzura, oboseala si riscurile ridicate. Nu mai bine iau eu pasarica si in maxim 4h sunt acasa calare pe terasa si berea-n bot?

Ce-i drept insa, am luat biletul cu 2 luni avans. Asta-i bine, odata pentru ca pret si a doua pentru ca sansele sa primesc cursa lunga cu o zi inainte de plecare coboara sub 1%. Da, de obicei asa pateam inainte … maine trebuia sa plec acasa dar hop si nea’ dispecerul: ” – Dar nu mai faci tu o cursa pana aici la ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate