Microsoft face dezvăluiri în legătură cu noile console Xbox Series X, iar detaliile împărtășite sunt unele surprinzătoare

Știai că Xbox Series X va fi alimentat de un procesor ultra modern, datorită căruia va avea o putere de patru ori mai mare decât consola Xbox One? Dar ce spui de faptul că va permite salvarea și reluarea simultană a mai multor jocuri? Toate aceste informații nu mai sunt doar niște zvonuri, ci au fost deja confirmate oficial pe siteul news.xbox.com de către Phil Spencer, directorul brandului Xbox.

Articolul în care Phil povestește despre noul dispozitiv și performanțele sale se numește What You Can Expect From The Next Generation of Gaming și pe lângă faptul că ne reasigură în legătură cu progresul dezvoltatorilor acestui dispozitiv, ne și ajută să ne creăm o imagine mai clară cu privire la cutia neagră pe care orice gamer abia așteaptă s-o primească în casă. 

Ce aduce în plu...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate