Miracolul de Crăciun

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Fabrica de fericire
Faptul că Baia Mare se bucură în fiecare an, de şase ani încoace, de un târg de Crăciun aşa cum trebuie să fie un astfel de eveniment, adică fără kitsch şi fără compromisuri, e un miracol. Am învăţat în ultimii ani că minunile nu se întâmplă de la sine, sau doar pentru că ni le dorim, ci ele sunt, de cele mai multe ori, rezultatul unui efort colosal şi susţinut al unor semeni de-ai noştri. Ileana Horoba-Danci şi Ionuţ Horoba În cazul Târgului Darurilor de Crăciun, este vorba despre familia Horoba-Danci, Ileana şi Ionuţ, doi tineri care au riscat mult în viaţă şi care, în cele din urmă, au ales să se dedice pasiunilor lor, chiar dacă acest lucru nu a fost întotdeauna comod. Ea – profesoară, el – ziarist (dar şi cu o grămadă de job-uri la activ, care mai de care mai surprinzătoare), au ajuns la un moment dat într-un punct de cotitură, şi au pariat totul pe săpunul natural. Aşa s-a născut...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate