Mirela Molnar de la Asociația Stea a obținut premiul I pentru asistentul social al anului, categoria incluziune socială – economie socială

 

Ateneul Român a găzduit luni seara Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VII-a, a cărei gazdă a fost Andreea Marin.

La acest eveniment a participat și asistentul social de la Asociația Stea, Mirela Molnar, nominalizată în urma voturilor la categoria Premiul pentru asistentul social în domeniul incluziunii sociale – economie socială, alături de mulți alți profesioniști din întreaga țară. Premiul I i-a revenit sătmărencei, care consideră că această distincție este recunoașterea muncii ei și a echipei Stea în decursul anilor, cu persoanele din mediile vulnerabile.

Cu o vastă experiență în domeniul social, Mirela Molnar este asistentul responsabil cu cu activitățile de educație parentală, ateliere cu tinerii și adulți, activități de integrare socio-profesională și mobilizare comunitară la Asociați

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate