Mirela Molnar de la Asociația Stea, nominalizată la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială

 

Voturile sătmărenilor de anul trecut au propulsat-o pe Mirela Mioara Molnar de la Asociația Stea, în topul nominalizaților la categoria Premiul pentru asistentul social în domeniul incluziunii sociale – economie socială, alături de alți profesioniști din tară, la ediția a VII-a a Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială.

Chiar dacă evenimentul prevăzut anul trecut a fost amânat din cauza COVID-19, mâine seară la Ateneul Român va avea loc în sfârșit ceremonia de decernare a premiilor asistenților sociali ai anului 2019, gazda fiind nimeni alta decât Andreea Marin.

Cu o vastă experiență în domeniul social, Mirela Molnar este asistentul responsabil cu activitățile de educație parentală, ateliere cu tineri și adulți, activități de integrare socio-profesională și mobilizare comunitară la Asociația Stea. Unul dintre proie...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate