Miscarea este esentiala

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Viata de cartier

Copiii trebuie obisnuiti, de la cele mai fragede varste, cu miscarea. Fie ca alearga sau au un dispozitiv tip bicicleta sau trotineta, acestia trebuie sa faca cat mai multa miscare pentru o buna dezvoltare a musculaturii, dar si pentru a avea un tonus cat mai bun. Acest obicei trebuie implementat celor mici de catre parinti si trebuie continuata in adolescenta si apoi ca adulti.

Asta am incercat sa fac si eu cu Sofia, fetita mea de 6 ani. Este un copil foarte activ si atipic. Nu este genul de fetita care sa se joace cu papusi, ci ii plac, mai degraba, masinile si bicicletele. De cand era foarte mica, am facut cumparaturile dedicate ei dar si pentru casa noastra, de pe un site cu o multime de produse din foarte multe categorii. Este vorba despre magazinul online esteto.ro. In afara de varietatea produselor, imi place foarte mult faptul ca acest site are preturi foarte bune si o calitate deosebita. Cumpar, adesea, produse de ingrijire persoanala dar si jucarii pentru Sofia.

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate