Mitoc, Stiri: Dublu suicid dupa casatorii ratate

Destine similare incheiate tragic. Aceasta este povestea a doi prieteni vechi, care si-au pus capat zilelor la doar cateva ore distanta.
Caz fara precedent in comuna Mitoc. Suparat ca nu isi va mai vedea fetita din a doua casnicie, un maior in rezerva s-a spanzurat in curtea casei in care locuia. La numai cateva ore, bulversat de vestea primita, cel mai bun prieten al acestuia s-a sinucis si el prin electrocutare.
Iesean de origine si militar de cariera, Constantin Jorea de 55 de ani a ajuns in Mitoc in urma cu aproape 10 ani, cand a venit dupa a doua sotie. Cazut in patima alcoolului, barbatul a ramas singur dupa ce femeia a divortat si s-a stabilit in Italia impreuna cu fiica lor de 14 ani. Socul cel mare a venit in urma cu doua luni, cand barbatul a aflat ca fosta sotie s-a recasatorit cu un italian. Realizand ca nu mai are nicio sansa sa-si vada fiica a suferit o depresie, refuzand sa mai manance. Traia doar cu ceaiuri si biscuiti, dar cu toate aceste...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate