"Moarte" si "Donald Trump", cele mai cautate pe Wikipedia in 2017

Un top 50 cele mai ciudate cautari pe Wikipedia in 2017 a fost publicat recent, iar rezultatele sunt, in acelasi timp, amuzante si .. morbide. Lista celor mai ciudate cautari pe Wikipedia in 2017 este deschisa de doua elemente care ne reamintesc ca lumea in care traim este un loc rece si intunecos. "Decesele" au fost cele mai cautate pe Wikipedia in 2017, potrivit mashable.com. Dupa ce s-a anuntat moartea celebrului criminal Charles Manson, la finalul lui noiembrie, 37.387.010 de internauti au cautat pe Wikipedia cuvantul "moarte". Pe locul doi in top se afla "Donald Trump" ( punctul maxim a fost atins pe 20 ianuarie, la ceremonia de investire a lui Trump: 29.644.764 de vizualizari)."Regina Elisabeta" ocupa locul trei in top. 19.290.956 de internauti au cautat pe Wikipedia "Regina Elisabeta" pe data de 10 decembrie, ziua in care Netflix a lansat al doilea sezon din "The Crown".Alte cautari notabile pe Wikipedia in 2017 au fost "Meghan Merkle", viitoarea sotie a Printului Harry (locul

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate