Mocheta modulara antimicrobiana maro inchis birouri Cobalt 42331 Incati

Mocheta modulara antimicrobiana maro inchis birouri Cobalt 42331 Incati

Mocheta modulara antimicrobiana maro inchis birouri Cobalt 42331 Incati face parte o linie de mocheta de tip dale extrem de durabila, cu dimensiuni 50 cm x 50 cm, potrivita pentru utilizare comercială grea. Acesta a fost fabricata pentru rezistenta la scaune, asigurand o rezistenta si o calitate ridicata, chiar si atunci cand este expusa la conditii severe de trafic.

Colectia de mocheta modulara antimicrobiana pentru birouri Cobalt are 11 culori ce ofera multe optiuni pentru a combina si a crea diverse modele de design interior. In plus, colectia de mocheta Cobalt este complementata si de o alta pe nume Cobalt Line, o mocheta buclata in dungi cu un design elegant, asimetric. Ambele colectii sunt disponibile si in rola cu latimea de 4 metri, ceea ce le face foarte potrivite pentru o utilizare mixta in instituții de invatamant, case de de batrani, spatii de birouri si spatii pub...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate