„Morometii 2” va avea premiera naţională la Oradea, azi, 29 octombrie 2018

Filmul „Morometii 2”, cea mai aşteptată producţie a anului, va avea premiera naţională pe 29 octombrie la Teatrul Regina Maria unde vor avea loc două proiecții consecutive – de la ora 18:00, respectiv 20:30. 

Biletele au fost deja puse în vânzare pe Eventbook.ro, iar filmul este distribuit de Transilvania Film.

Continuarea filmului ”Morometii”, în regia lui Stere Gulea, cu Horaţiu Mălăele în rolul principal şi actori precum Dana Dogaru, Oana Pellea, Gheorghe Visu şi George Mihăiţă în distribuţie, va avea premiera pe 16 noiembrie 2018, în cinematografele din țară.

După mai bine de 30 de ani de la prima ecranizare, personajele lui Marin Preda se vor întoarce pe marele ecran sub regia aceluiaşi cineast şi surprinse de camera directorului de imagine Vivi Drăgan Vasile, informează Libra Film Productions. Filmările au avut loc în Satul Talpa, care ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate