Multe servicii nu se pot desfasura fara role industriale

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Viata de cartier

Trebuie sa va spun ca la mine in sat sunt multi oameni care se murdaresc pe maini ingrozitor cand presteaza anumite munci. Am vazut barbati care stau cu mainile in praf, dau ulei ars pe garduri si degetele se innegresc instant, lipesc sobele cu pamant. Din pacate nu pot sa poarte mereu manusi si pandindu-i am observat ca , deoarece nu aveau role industriale se stergeau pe pantaloni.

Faceau acest lucru de nevoie, fiindca le era foarte greu sa stea cu mainile murdare si lipicioase si se simteau foarte rau.

Sunt meserii murdare si daca mainile nu sunt spalate si sterse repede se aspresc ingrozitor si capata un aspect deplorabil.

Da, dupa cum am vazut ca este nevoie de prosoape de hartie pliabile sau role la bucatarie si la baie sau in toaletele publice, oamenii au nevoie de role industriale pe santiere, in saloanele de infumusetare, in macelarii si in fab...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate