Munca la Domiciliu – Programator – Dezvoltator NET

Se ofera munca la domiciliu pe postul: Programator – Dezvoltator NET. TPC Management s.r.l. este o companie internațională, tânără, puternic motivată. Folosim cele mai noi tehnologii pentru a crea soluții inovative și competitive. Filozofia noastra este dezvoltarea unor produse inteligente și ușor de utilizat.

Candidatul ideal:

​1 post disponibil

Pentru dezvoltarea aplicațiilor interne precum și pentru clienții noștri, căutam un programator, dezvoltator specializat în utilizarea tehnologiilor Microsoft în special. Căutăm o personă entuziastă, capabilă să asimileze tehnologii noi repede ți căreia să îi placă lucrul în arii technologice emergente.

Cerințe: – Programare în limbajul C#,, .Net Framework sau mai nou – Baze de date Microsoft SQL Server 2008 (sau mai nou) – Experiență ASP.NET (.NET Framework– C#) – Experiență în dezvoltarea serviciilor Windows, serviciilor Web, aplicații web – Cunoș...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate