N-am rabdare … urasc sa astept!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Mr. Silviu's Blog

Asta urasc eu cel mai mult la meseria asta. Indiferent ca sunt in timpul programului sau in timpul pauzei, nu-mi place sa stau sa astept.

Motivul? Pai in timpul programului, cu cat stai mai mult degeaba, cu atat esti mai mult presat de timp, mai ales cand trebuie sa livrezi marfa in aceeasi zi. Stai si freci menta prin parcare asteptand sa te cheme la rampa, timpul pe tahograf se scurge, apoi trebuie sa pleci sa descarci. Timp este … problema intervine atunci cand se face seara si si trebuie sa te retragi la parcare. Pe Germania, dupa ora 17 esti mancat daca trebuie sa te opresti intre destinatii. Risti sa nu mai gasesti loc de parcare si ai c-am rupt fericirea

Nici cand sunt in pauza nu-mi place sa astept, dar imi place sa stau degeaba savurandu-mi berea linistit in timp ce ma uit la un film. Insa cand pauza este gata si nu ai primit cursa, s-a cam dus distractia. Trebuie sa stai alert si pregatit de razboi. Cel mai mult urasc cand primesc cursa dupa amiaza si tr...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate