Nationala de rugby la Mitoc: Florica Murariu, o pagina in istoria sportului romanesc!

Din 4 iunie 2010 puteti vizita noul muzeu in Memoria ruigbystului

Un eveniment emotionant s-a petrecut joi in comuna Mitoc, unde a fost inaugurat muzeul dedicat memoriei rugbystului botosanean Florica Murariu. Cu acest prilej, comuna a fost vizitata atat de echipa nationala de rugby, mai ales ca antrenorul echipei, Romeo Gontineac, si vicepresedintele Federatiei de Rugby, Pompiliu Bors, sunt botosaneni, cat si de cei doi subprefecti, Paul Secrieru si Daniel Moruzi, inspectorul scolar adjunct Gheorghe Carmocanu, directorul Directiei de Sport, Dorel Budai.Imediat dupa vizita la Scoala Generala Mitoc, care poarta numele lui Florica Murariu, ocazie cu care elevii au avut bucuria de a se fotografia cu echipa nationalei de rubgy, s-a mers la casa rugbystului botosanean care s-a stins din viata la Revolutia din 1989, unde actualul capitan al echipei a dezvelit placuta comemorativa a fostului capitan al echipei nationale de rugby, Florica Murariu....

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate