NATO nu știe că ce atinge Iohannis se duce de râpă!

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Octavpelin'sWeblog

Posibila numire a lui Klaus Iohannis la conducerea NATO nu este exclus să fi stârnit rumori. Nu numai în rândul cunoscătorilor de strategii și politici militare, ci și printre naivii care încă mai cred că Pactul Nord-Atlantic este organizație serioasă, nu o adunătură de cowboys care se joacă de-a hoții și vardiștii. Nu este singurul posibil ocupant al funcției, mai există și alte nominalizări din lumea europeană. Iohannis, însă, ar avea cele mai mare șanse ca în septembrie 2022 să-l înlocuiască pe Jens Stoltenberg la conducere. Dar nimeni nu spune ce criterii au stat la baza selecției lui, fie doar și pentru o nominalizare.

Întreaga poveste seamănă izbitor de mult cu ajungerea lui pe fotoliul de președinte al României, când un candidat cvasinecunoscut a câștigat alegerile. Cine era, de unde venea, ce palmares politic deținea, ce legături avea cu lumea externă care să-l susțină și să-l propulseze au rămas ace...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate