New trend: Metallic Autumn

Toamna aceasta se poartă nuanțele metalice,  indiferent că sunt sau nu îndăznețe. Roșu, maro, mov, verde, corai- important e să fie cu tente metalice!
Oferind buzelor un efect lucios deosebit, conținând perle fine irizante, rujurile metalice sunt cu adevărat must-have-ul acestei toamne!
Lipgloss-urile cu efect metalic de la Essence sunt chic, ușor de aplicat și rezistă mult timp pe buze, îmbrăcând buzele într-o peliculă intensă și extrem de metalică. 
Eu personal am optat pentru o nuanță mai îndrăzneață, zic eu potrivită toamnei și care cu siguranță te scoate din anonimat.
Dacă nu vreți să ieșiti în evidență purtând mov, puteți oricând alege un roșu ori un maroniu plăcut.
De fapt, următorul pe listă este un ruj metalizat din gama recent lansată a celor de la Pupa, deoarece mă duce cu gândul la frumoasele frunze ruginii ale toamnei, culori ce îmi plac atât de mult (vă las mai jos...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate