NICO daruieste tuturor, de ziua ei, melodia “De sarbatori”, feat Marius Balan

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Top Romanesc

Nico incepe luna decembrie cu piesa “De sarbatori”. De Sfantul Nicolae, artista ne surprinde cu o noua piesa, in colaborare cu Marius Balan.

In fiecare an, in preajma sarbatorilor de iarna mi-am dorit sa am prietenii aproape, iar impreuna sa aducem bucurie in sufletele oamenilor. Dupa ce Marius Balan, cu care sunt la a doua colaborare, mi-a propus sa mai facem un duet, am luat legatura cu Alin Radu și Vlad Petre, iar asa s-a nascut piesa ‘De sărbători”, declara Nico.

Ma bucur foarte mult si ma onoreaza ca Nico nu a stat pe ganduri si a spus da unui nou proiect, la care s-a alaturat si prietena noastra comuna Roxana Furtuna cu minunatele ei fetite ce ne-au asigurat atmosfera de sarbatoare. Masterul audio a fost facut de Laurențiu Matei, nimeni altul decat sotul lui Nico, declara Marius Balan.

Nico si Marius Balan isi doresc sa transforme piesa intr-un imn de suflet si mai adauga ca “sim...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate