NOI, CETĂŢENII ACESTEI COMUNE, NE VOM REVOLTA ŞI VOM IEŞI ÎN STRADĂ, PE SPAŢIUL PUBLIC AL TERASEI "LA SIMONA"!!!

 

Stimaţi cetăţeni ai comunei Snagov, dnii Cristian Ionescu şi Nicuşor Dumitru continuă să ne batjocorească pe toţi. Ca atare, eu propun ca săptămâna viitoare să ieşim în stradă, în spaţiul public pe care s-a construit în mod ilegal terasa "La Simona" în număr cât mai mare, pentru a demonstra că NU suntem proştii lor. NE-AM SĂTURAT DE MIŞMAŞURILE LOR, CU ÎNCĂLCĂRILE LEGII. Prin asta, vrem să dăm un semnal clar de alarmă că NU PENTRU A COMITE INFRACŢIUNI I-AM VOTAT. I-am votat ca să PLECE şi este clar că trebuie să ne adunăm iar la viitoarea şedinţă de consiliu (care sper să fie anunţată şi care o voi anunţa dacă voi afla, altfel nu vom face nimic şi să protestăm faţă de aceste manevre nemernice ale lui cel ce nu există. Retragerea demisiilor şi a proiectelor referitoare la încetarea mandatelor de consilieri NU sunt legale. Dl. Mihai Anghel i-a cerut un punct de vedere secretarului Cătălin Marin în scris, cu răs...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate