NOI si bucataria noastra

Multe dintre micile si adesea insesizabilele noastre fapte domestice se petrec in bucatarie. Imi amintesc ca de mic imi placea sa ma invart prin bucatarie - cand pe langa mama, cand pe langa bunica - in timp ce acestea gateau.O vreme, pana a-mi propune sa imi aminteasc altminteri copilaria, adolescenta ... ziua de ieri - memoria a continuat sa imi serveasca doarselectiv imagini si amintiri din trecutul meu: acele amintiri care au avut sau au o semnificatie legata de persoana mea. Ca si cum eu as fi centrul lumii, unicul subiect al realitatii ... in jurul caruia gravitau faptele, intamplarile, persoanele, bucatele ....Insa, daca toti vedem astfel lucrurile, la finalul efortului personal in cunoastere nu vom putea emite altceva decat silaba EU.Recunosc ca am gresit.Realitatea e in dinamica ei un continuu cu brese in spre subiectivitatile celorlaltalti indivizi, ale celorlalte persoane....

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate