Nordului inchiriere 2 camere langa Satul Francez

In zona de Nord, foarte aproape de Parcul Herastrau, va propunem spre inchiriere un apartament cu 2 camere, complet mobilat si utiliat. Finisajele, de cea mai buna calitate, dotarile apartamentului precum si aparatura electrocasnica nu fac decat sa imbunatateasca calitatea vietii, intr-o  locatie ideala. Desi aproape de parc si totusi atata liniste! Comparativ cu celelalte apartamente din zona,  aceasta proprietate are avantajul amplasarii pe o strada privata, unde au acces numai proprietarii. Securitate: Pe langa accesul restrictionat pe strada, imobilul are atat monitorizare video cat si paza  permanenta. Apartamentul, in suprafata de 76 mp utili, este gandit pentru a raspunde nevoilor unui cuplu si este compus din hol, living, bucatarie, dormitor, hol, baie si balcon., http://olimob.ro/wp-content/uploads/2017/09/1-INCHIRIERE-apartament-Herastrau-www.olimob-10.jpg , detalii pe: http://olimob.ro/properties/nordului-inchiriere-2-camere-langa-satul-francez/, ,

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate