Nordului inchiriere apartament 2 camere langa Parcul Herastrau

In zona de nord a Bucurestiului, va prezentam spre inchiriere, un apartament in bloc nou, amplasat langa Satul Francez. Apartamentul este situat la etajul 3 al unui complex finalizat in anul 2009. Are o suprafata utila de 62 mp si se compune din vestibul, living, bucatarie inchisa, dormitor, baie si balcon Apartamentul beneficiaza de finisaje de foarte buna calitate, mobilier modern, aparatura electrocasnica pentru bucatarie. In subsolul imobilului, apartamentul are disponibil un loc de parcare. Complexul dispune de paza permanenta, gradina interioara amenajat., http://olimob.ro/wp-content/uploads/2017/09/1Herastrau-inchiriere-apartament-www.olimob-18.jpg , detalii pe: http://olimob.ro/properties/nordului-inchiriere-apartament-2-camere-langa-parcul-herastrau-3/, ,

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate