Noul Bugatti Chiron aparitie de senzatie!!!

Noul Bugatti Chiron

Noul Bugatti Chiron rupe gura targului la Geneva cu aparitia sa. Pe langa formele sale fine si extravagante, cel mai mult au atras atentia cifrele. „Fiara” isi etaleaza luxosul bord care expune mandru semnul pentru 500km/h , masina atingand viteza de 420 km/h. Este trasa de 1,479 de cai si 4 turbocompresoare si cu o capacitate cilindrica de 7,993cc. Noul Bugatti Chiron dispunde de un consum urban de 35.2L si un consum exterior de 15.2L la suta de kilometrii.

Masina are sasiul din fibra de carbon, deasemenea si caroseria acesteia. Foarte subtire dar si super-puternica, cu fagure de aluminiu care este introdus in miez.

Si acum vine si intrebarea : „Viteza este una uluitoare dar cat vor rezista anvelopele pana sa explodeze? ” ,iar eu vin si va spun ca deja cei de la Michelin au dezvoltat anvelope pentru a face fata ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate