Noul Polo GTI facelift 2021

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Clinica de Jante Blog

Polo GTI facelift, cea mai performanta versiune din gama se distinge de gama obisnuita printr-un kit aerodinamic mai agresiv, inspirat de modelul mai mare Golf GTI.

Polo a primit faruri si blocuri optice posterioare noi, cu semnaturi redesenate pentru luminile LED. Polo GTI a mai primit o bara frontala inspirata de Golf GTI, cu cate doua elemente LED integrate. Placa orizontala de culoare rosie a devenit elementul distinctiv al gamei GTI.

Standard Polo GTI este echipat cu faruri matrice IQ.Light si un set de jante din aliaj usor cu diametru de 17 toli. Optional sunt oferite si jante din aliaj de 18 toli.

Polo GTI are incluse standard două ecrane la bord: unul de 10.25 inch pentru instrumentarul digital şi cel de-al doilea, tactil, cu diagonală de 8 inch pe post de sistem multimedia.

O optiune noua pentru Polo GTI este sistemul de pilot semi-automat de nivelul II, cu cruise control adaptiv Travel Assist, functional la viteze de pana

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate