Nu circumstanțele îl fac pe om; ele doar îi arată cine este cu adevărat.

Reflectând uneori asupra vieții, mă gândesc că fiecare din noi are parte de viața pentru care este dispus să lupte. Există oameni norocoși, care trec simplu prin viață și au parte de tot ce e mai bun, dar mai sunt și oameni triști, bolnavi, neiubiți sau nerealizați care devin adevărați luptători în viață.

Să știi că tu ești persoana care are un cuvânt uriaș de zis, chiar și în situațiile pe care nu le poți controla sau rezolva. Tu ești omul cheie care le poate realiza pe toate, secretul este să vrei și să conștientizezi că ești responsabil(ă) sută la sută pentru tot ce ai făcut și ce vei face în viitor. Or’ „destinul îi ghidează pe cei care au voință și îi ține pe loc pe cei ce ezită”, a spus Seneca.

Important este să știi ce vrei cu adevărat:

Îmi doresc sănătate? Vreau să deschid o afacere? Vreau să îmi înving fricile? Îmi doresc mai mulți bani? Îmi doresc un om superb alăt...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate