NU JEFUIRII ROMANIEI.EXCLUSIVITATE Scrisoare deschisă a unui grup de OFIȚERI (r) adresată președintelui Iohannis și premierului Cîțu: Socotim de datoria noastră să vă atragem atenția că lucrați contra interesului național!

OFITERII DIN ARMATA SI MAI SE RIDICA IMPOTRIVA LUI IOHANNIS – Scrisoarea rezervistilor catre presedinte si premier: „Romania jefuita… Incetati folosirea celor din serviciile secrete in scop politic! Nu mai alimentati atitudinea ofensatoare fata de credinta crestina… Opriti instrainarea activelor statului! Incetati subminarea economica… In conditiile molimei, opriti incercarile autoritarist-dictatoriale, incalcarea Constitutiei, discriminarea! Renuntati la agenda globalist-neomarxista!”

Un grup de ofițeri în rezervă, provenind din Armata Română, Ministerul de Interne, au redactat o scrisoare deschisă adresată președintelui Klaus Iohannis și premierului Florin – Vasile Cîțu, care a intrat în atenția redacției R3media.

În scrisoarea intitulată „România jefuită”, semnatarii atrag atenția celor doi că „nu putem rămâne nepăsători la acțiunea de distruge...