Nu se prelungește valabilitatea ITP-ului în starea de urgență!

Foarte mulți șoferi întreabă dacă se prelungește valabilitatea ITP-ului pe perioada stării de urgență. Valabilitatea ITP-ului nu se prelungește pe perioada stării de urgență. Răspunsul privin valabilitatea ITP vine chiar de la Grupul de Comunicare Strategică.

„Nu se prelungește valabilitatea ITP-ului, conform deciziei Registrului Auto Român. Deplasarea pentru efectuarea verificării ITP la stațiile agreate se poate face, fiind considerată activitate pentru acoperirea necesitaților de bază ale persoanelor, situație prevăzută la punctul 2 al declarației pe proprie răspundere”

Prin urmare va trebui să vă deplasați către un service ITP, să aveți asupra dumneavoastră toate actele (Carte de Identitate, Certificat de Înmatriculare, Carte de Identitate a Autovehicului și declarația pe propria răspundere care

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate