Nu te costă nimic să faci un om fericit!

Regulament campanie de Paște:

Aceasta campanie se rulează cu scopul de a susține persoanele fără adăpost din Timișoara, care s-au adresat Azilului de Noapte “Pater Jordan”. Din fiecare produs achiziționat în perioada 10-13 aprilie, care respectă regulile acestui contract, o sumă de 10 lei va fi reținută pentru asigurarea unei mese tradiționale în ziua Sfintei Sărbători de Paște. Masa va cuprinde produse precum ouă vopsite, cozonac, specifice tradiției pascale.

 

Capitolul 1 – Organizator

(1) Organizatorul Campaniei „Nu te costă nimic să faci un om fericit!” (denumită în cele ce urmează “Campania”) este Viva Facilities SRL cu sediul în Com. Giroc, Calea timișoarei nr.72, înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J35/1699/2010, cod unic de înregistrare RO 27630504, cont IBAN RO53BTRL03601202W38678XX, banca Transilvania, denumită în continuare „O...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate