Nume ale lui Dumnezeu, Mantre si Cuvinte de Putere

  Rostirea unei mantre si a numelui lui Dumnezeu construieste o forta spirituala atat de mare si in acelasi timp purifica, curata si vindeca toate corpurile voastre. Cand rostiti numele lui Dumnezeu programati perfectiunea in mintea subconstienta. Acest lucru creaza perfectiune in corpurile fizic, emotional, mental si spiritual. Rostirea mantrelor si a numelui lui Dumnezeu va ajuta sa va construiti corpul de lumina pe care il veti folosi in starea de ascensiune. Cu cat rostiti mai des numele lui Dumnezeu, cu atat Dumnezeu va deveni punctul central al constiintei voastre.  Mantra este ca o samanta care va creste si va ajunge un copac minunat pe masura ce o rostesti mai des. Copacul este simbolul pentru realizarea lui Dumnezeu. Mantra si numele lui Dumnezeu va protejeaza de maya, de iluzie si de energiile negative. In plus atrage in voi ceea ce incantati.   Daca, de exemplu, rostiti cuvantul divin "Elohim" care inseamna "tot ceea ce este ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate