Nvidia îndeamnă posesorii de calculatoare să-și pună sistemele să lupte împotriva coronavirusului

Știai că poți lupta împotriva coronavirusului dacă ai un calculator de gaming? Cu toate că 2020 s-a dovedit încă din ianuarie un an de cotitură pentru întreaga omenire, el aduce în prim plan și lucruri bune precum capacitatea de a lupta împotriva unui virus din lumea reală cu ajutorul unui computer. Iar modul în care poți deveni un erou este mult mai simplu decât îți imaginezi!

În ce mod pot lupta calculatoarele împotriva celui mai temut virus al secolului XXI?

Calculatorul tău nu poate dezinfecta aerul din încăpere și nici nu are capacitatea de a elimina agenții patogeni. Dar ceea ce poți face cu ajutorul lui în folosul omenirii este să-l pornești, să descarci aplicația [email protected] și să-l conectezi astfel la o rețea internațională în care puterea de procesare a sute de mii de calculatoare este folosită pentru a promova la nivel mondial informațiile științifice despre coronavirus.

[email protected]

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate