O crima anuntata - Agatha Christine - Recenzie

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe la-un-ceai
După o perioadă lungă de timp în care nu am mai postat despre cărți, am revenit cu o nouă capodoperă. Agatha Christie este o scriitoare pe care am amânat-o o perioadă de timp pentru că nu am fost așa de interesată de romanele polițiste. 
Protagonista romanului este miss Jane Marple, o bătrânică simpatică ce este pasionată de rezolvarea misterelor unor crime ce se întâmplă în preajma ei.
"Vulpile bătrâne. Ce v-am spus eu? Aud tot și văd tot. Pe de altă parte, mai și critică orice. Dar ce o face pe această "vulpile" atât de specială?"
Locuitorii din Chipping Cleghorn citesc într-o dimineață un anunț în ziarul local din care aflau că o crimă avea loc în seara respectivă la 18.30, la Little Paddocks. Unii dintre ei, curiozitatea a fost mare și s-au dus acasă la domnișoara Letitia Blacklock, stăpâna casei din Little Paddocks.
"Vă anunțăm că o crimă v...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate