O femeie orba isi recapată vederea după ce a fost botezată

 Evenimentul a avut loc pe o plajă din orașul italian Catania, Sicilia, unde a avut loc un eveniment de botez în masă organizat de o biserică, unde o femeie nevazatoare  a venit să fie botezată. La intrarea în apă, s-a constatat că femeia era foarte încântată de ceremonia publică, de mărturiile si tot ce se întampla acolo.  Dupa ce femeia nevazatoare a fost botezată, se poate observa cum aceasta isi ridica mainile in sus plina de bucurie, laudand pe Dumnezeu si strigand , "Eu vad, pot sa vad" indreptandu-se in acest timp spre o ruda ce o astepta. În fața acestei situații, pastorul împreună cu multimea care erau acolo a dat „slavă lui Dumnezeu” și s-au bucurat de evenimentul ce s-a întâmplat. Aceasta fiind o minune a lui Dumnezeu.                                                                          ...                                        

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate