O nouă CRIMĂ ŞOCHEAZĂ România! O bestie cu chip de om şi-a BĂTUT MAMA până a OMORÂT-O, apoi i-a ţinut lumânarea să-şi dea duhul

O nouă crimă şochează românii. Este vorba de un bărbat de 56 din localitatea Decindeni, judeţul Dâmboviţa, care şi-a bătut mama de 81 de ani pâna a omorât-o, apoi i-a ţinut lumânarea până când bătrâna şi-a dat ultima suflare.

Bărbatul era divorţat de ceva timp şi locuia împreună cu mama lui. De când s-a mutat la ea, bărbatul i-a făcut viața bătrânei femeii un calvar greu de imaginat pentru un om de rând.

Bărbatul o bătea mai mereu, ultima dată fiind în urmă cu două zile. În momentul când a văzut că nu mai mișcă, bestia cu chip de om a aprins o lumânare și a stat la căpătâiul mamei până când femeia și-a dat ultima suflare. Apoi a chemat medicul ca să obțină un certificat de deces.

Ajuns la faţa locului, medicul și-a dat seama că femeia era b...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate