O nouă voce a inimi în Romania – Vali Boghean cântă iubirea în noul single „M-am Îndrăgostit”

Unul dintre cei mai romantici artiști din Republica Moldova, Vali Boghean, lansează un nou single intitulat “M-am Îndrăgostit (dintr-o întâmplare)”. Producția muzicală povește istoria unei iubiri ce a apărut din serendipitate. Starea piesei este perfect redată prin harmonica nostalgică, chitara emotivă și vocea sensibilă a romanticului Vali Boghean.

Textul și melodia piesei „M-am Îndrăgostit (dintr-o întâmplare)” este semnat de însuși Vali Boghean. Aranjamentul piesei este produs de către Valeriu Șchirca. Piesa este una îndrăgită de către fanii artistului ce au asculta-o doar la concertele lui, însă decizia de a o lansa a venit din dorința de a-și bucura susținătorii în pragul Sărbătorilor de Iarnă.

„Piesa „M-am Îndrăgostit (dintr-o întâmplare)” este relativ nouă deoarece am interpretat-o doar în timpul concertelor noastre. Am decis să o lansez din motiv că am simțit o frumoasă conexiune creată...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate