⛰ O săptămână ploiasă cu bebe la Sinaia

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Viata dupa bebe

Când am verificat prognoza meteo și am văzut că va ploua toată săptămâna puteam anula sejurul. Dar am zis că totuși nu o ploua chiar în fiecare zi, mai greșește și prognoza. Nu a greșit. Apoi am zis că oamenii din oraș ce fac dacă plouă mereu? Nu ies? Cred că asta fac, stau acasă Vecinii oricum renovau și ar fi plouat și în București așa că am decis să mergem totuși și pe ploaie, la munte. Soțul a zis să încerce varianta de a lucra de acolo, oricum jobul îi permite să lucreze de oriunde. Iar eu am fost în concediu cu bebe de un an și o lună.

Drumul

Am ales Sinaia pentru că este prima stațiune montană mare din drumul nostru și ajungem destul de repede din București. Am făcut o oră și jumătate, am plecat pe somnul bebelușului care a dormit tot drumul. Drumul a fost super.

Cazarea

Aici am căutat o grămadă până am găsit ceva care să satisfacă într-o oarecare măsură cerințele noastre. După ore de...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Articole Promovate