O toamna in Bucuresti

  • Postat în Diverse
  • la 26-09-2008 12:10
  • de Rere
  • 130 vizualizări
Sunt multe motive pentru care mie imi place Bucurestiul. Unul dintre ele este acela ca e superb toamna. E ceva in aer. Nu e vorba de frunze maronii, ceata, ploi razlete, ci e vorba de noi, oamenii. Toamna bucuresteana este iesita din comun, pentru ca, in acest timp, oamenii ies din comun.
Acum ajungem sa ne zgribulim in cafenele calduroase, sa ne dedam lasciv tentatiilor ceaiului si cafelei. Toamna, numarul de arome pe care le gasim la ceai si cafea este direct proportional cu numarul de nuante pe care le gasim afara, generand valuri metaforice de ofuri aburinde si discutii confortabile. Ea ii scoate pe indragostiti la plimbari la fel de aromate, si le descopera festivaluri de muzica clasica, de muzica medievala, ii face sa admire cladirile vechi cu o fervoare mai intensa decat cea normala tocmai pentru ca ea stie cum sa puna Bucurestiul in valoare. Poate ca Bucurestiul si Toamna au facut vreun...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate