Obiceiuri si traditii populare romanesti la o nunta

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Daniel Band
Romanii au ramas fideli datinilor romanesti si le respecta de cele mai multe ori la nunta acestora, intrucat se crede ca le aduce dragoste, intelegere, noroc si bunastare materiala. Majoritatea informatiilor despre cum se organizeaza o nunta provin din batrani, din experientele acestora. Pentru o parte dintre romani acestea sunt superstii, insa va asiguram ca sunt traditii pe care este bine sa le respectam. O nunta traditionala romaneasca are un lucru aparte fata de cele din strainatate, in primul rand pentru acestea joaca un rol spiritual in accea zi importanta din viata dumneavoastra si in al doilea rand, o buna parte dintre ele sunt unice. Asadar, va prezentam cateva dintre obiceiurile si traditiile la o nunta: Inainte de nunta   Dupa ce intr-o relatie s-a stabilit ca se poate trece la urmatorul pas in relatie, si anume, casatoria se procedeaza astfel: Se anunta parinti cu privire la decizia luata si data nunti; Se gasesc nasi spirituali, de ob...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate