Ocna Sibiului - litoralul din Ardeal

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Romania online - Tourist information from Romania
Nu departe de orașul Sibiu la 15 kilometri, într-o zonă cu climă blândă şi înconjurată de dealuri, ne așteaptă cea mai frumoasă stațiune balneară Ocna Sibiului. Locuită de pe vremea dacilor, a fost atestată documentar din anul 1263, în antichitate fiind o zonă din care se extrăgea sarea.Cercetările care au avut loc aici prin anul 1820, au făcut ca mai târziu cu 25 de ani să ia naștere una dintre cele mai căutate stațiuni balneare, prin transformarea lacurilor sărate în spații de agrement şi construirea unui pavilion central prin amenajarea unor clădiri pentru băi.Această zonă denumită şi „Litoralul Ardealului”, își așteaptă turiștii în complexul balnear cu ape sărate, din lacurile care s-au format din antichitate şi care au efect curativ. Dacă doriți să petreceți aici câteva zile este o idee excelentă pentru liniște şi re...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate