Omleta cu spanac si chives

Un mic dejun delicios potrivit cu o minunata zi de primavara.Culori vii, proaspete. dar mai ales, legume sanatoase.Si ce e mai important, un timp scurt de pregatire pentru o „tableta” de energie, in favoarea plimbarilor mai lungi.Ca sa nu mai spun ca puteti inlocui ingredientele cu orice va place - urzici, rucola, stevie, pentru un plus de savoare.Iata despre ce vorbesc: omleta cu baby spanac si chives (sau iarba de arpagic).   Va trebuie doar:- o tigaie- 2 oua proaspete- o lingura de ulei de masline- o mana de frunze de spanac fraged- o legaturica de arpagic fraged cunoscut sub denumirea de chives- sare dupa gust Intai incingem tigaia si adaugam uleiul.Aruncam frunzele de spanac in uleiul fierbinte si le calim doua minute la foc mic. Se va inmuia usor dar nu isi va pierde calitatile nutritive.Tocam firele de cepusoara si le rasturnam in farfuria cu ouale sparte peste care am presarat o priza de sare. Batem cu o furculita amestecul pana se omogenizeaza