Omul anti-sistem a iesit invingator, cat va rezista DONALD TRUMP

Omul anti-sistem a iesit invingator, cat va rezista DONALD TRUMP În cartea sa, Guvernul Mondial, fostul ofițer de informații Stelian Octavian Andronic, fost ofițer de informații, povestește o întâmplare care s-a produs în anul 1973. Ceaușescu urma să facă o vizită oficială în Olanda și a fost informat de serviciile secrete că va fi contactat de prințul Bernard, soțul reginei Iuliana, într-un subiect mai delicat.Se dorea racolarea lui Ceaușescu în celebra societate secretă numită Grupul Bilderberg. Societatea fusese fondată în anul 1954, în Olanda și își propusese ca până în anul 2000 să realizeze un guvern mondial. Ceaușescu a fost sfătuit de către aghiotanții săi să fie prudent.Spre deosebire de Clubul de la Roma, din Grupul Bilderberg nu fac parte români. Conform informațiilor date de Andronic, din Clubul de la Roma fac parte trei români, Mirecea Malița, Mugur Isărescu și Ildiko Tulbure, profesor la Universitatea Clausthal.Joh...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate