Opriţi-vă din ce faceţi! Veţi fi pulverizaţi de furia populară

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe StareaPresei.ro

Mai este timp. Puteţi să mai scăpaţi cumva de furia populară. Opriţi-vă acum! Pentru că, dacă nu o faceţi, şi repede, veţi fi raşi de pe suprafaţa pământului. Veţi fi nici măcar istorie. Înţelegeţi ce înseamnă aceasta?

Raportul Departamentului de Stat al SUA despre România

La ora de istorie, când se va vorbi despre asta, vor fi necesare excursuri scatofilice pentru a înţelege lumea despre ce e vorba. Iar la ora de istorie, cu copiii, nu poţi să faci excursuri scatofilice. Ce-i înveţi pe copiii aceia, le arăţi poze cu Mitralieră Rădulescu la plajă?

Capul lui Codrin? Hamsterul lui Livache? Sutele, miile de salteliste din ministere şi agenţii? Nu merge, astea trebuie predate la facultate, să fie oamenii majori, altfel se corup. Le poţi vorbi despre Violatorul din Poliţie? Despre Împingă...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate