Ovi Jacobsen a lansat o melodie dedicată anotimpului rece. În limba română!

Ovi Jacobsen își continuă munca de studio creând piese  în limba română, așa cum a promis. Artistul a lansat recent melodia „Iernile”, una plina de emotie, dedicata anotimpului rece. Piesa este compusa de catre artist impreuna cu Gabriel Huiban, iar de productie s-a ocupat Gala Records.

„Este dorința mea de când m-am întors în România să lansez o piesă de Crăciun, în limba română. Piesa, la origine, a fost compusă în Norvegia, în engleză, dar nu a fost niciodată lansată acolo, așa că am regândit-o în română, alături de Gabriel Huiban. Momentan, sunt preocupat să lansez și piese în limba română, fiind întrebat deseori de fani de ce cânt doar în engleză. Face parte din strategia mea actuală, să-mi creez un repertoriu de piese proprii, în romana. <<Iernile>> este gândită să aducă o stare de retro modern, dar cu un sound actual și sper ca cei care o vor asculta, să se regă

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate