(P) Tipuri de culoare de marfă

Distribuția gondolelor (rafturilor de mijloc) într-un magazin îndeplinește o funcție specifică. Din acest motiv, există mai multe tipuri de culoare de marfă concepute pentru a înregistra cel mai mare număr de vânzări. În acest articol vă vom dezvălui câteva tipuri de culoare de marfă.

Strategiile implementate pentru comercializarea produselor în magazinul fizic trebuie să depășească cu mult simpla plasare a diverselor rafturi metalice pentru magazin, precum gondolele (rafturi de mijloc) și formarea culoarelor, astfel încât clienții să circule și să poată observa produsele.

În prezent, distribuția în magazin se face în conformitate cu principiile merchandising-ului vizual, care are rezultate foarte bune în retail, contribuind la dezvoltarea acestuia.

Vom începe prin a explica faptul că merchandising-ul vizual sau marketing-ul vizual este procesul de amplasare a rafturilor și de expunere a produselor, cu scopul de ...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate