Păr frumos și sub căciulă

  • Postat în IT
  • la 18-12-2017 07:33
  • de Mihai V
  • 525 vizualizări
img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe New Edition News

Cui nu-i place să fie admirat? Pentru o stare de maximă încredere, părul nostru trebuie să arate impecabil, să fie strălucitor, mătăsos, neted și să miroasă foarte bine.

Suntem femei și întotdeauna avem grijă de aspectul nostru, dar ce facem când părul nu ne mai „ascultă”? Atunci când apar anumite dezechilibre în viața noastră sau când folosim prea multe produse de styling este posibil să apară mătreața sau aspectul de “mătură”. Cel mai simplu ar fi să-l putem ascunde sub căciulă, nu? Ȋnsă, din fericire, există și alte soluții.

Mătreața este formată din bucăți mici de piele detașată de pe pielea capului care formează scuame. În majoritatea cazurilor mătreața este vizibilă și duce la disconfort. În formele mai ușoare mătreața este prezentă la rădăcina părului, iar în formele mai accentuate mătreața este prezentă pe toată lungimea firului de păr, căzând pe umeri. Mătreața poate apărea pe un sc...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate