Pariu cu Liviu Dragnea, foisor psd, mici, bere si toata presa

Liviu Dragnea, pariu, foisor psd, mici, bere si toata presa. Dragos Lungu, blogger, umilit, stare de disconfort, gest de salvare penibil: „Micii imi plac, da, dar nu vreau de la domnul Dragnea!” Doina Cornea – ce treaba avem cu moartea ei? Cand constat ca oamenii de pr isi ating obiectivele, chiar daca intr-un mod neinspirat etic si profesional, va spun. Ieri s-a intamplat un astfel de exemplu. Care a fost scopul? Eu va spun numai ce am constatat, decideti voi restul. Din punctul meu de vedere avem de ales intre o „blasfemie” si un „succes de pr”. Tot dupa parerea mea, un punct urias pentru notorietatea lui Dragnea. Daca tinem cont de scoringul de PR, este o reusita. Daca tinem cont de etica… nu conteaza, pentru ca notorietatea este mai importanta!

Ce a reusit Liviu Dragnea, cu acest eveniment de PR, pentru publicul tinta?

Sa transmita ca este un om simplu ca noi Sa transmita ca este o persoana populara Sa transmita ca respecta o promisi...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Recomandate